Ontwerp en realisatie van elektrische installaties

De expertisecel van Veolia biedt duurzame, innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor elektrotechnische installaties aan.

De gespecialiseerde afdeling van Veolia, Quintiens, verzorgt alle projecten op het gebied van elektriciteit, verlichting en datanetwerken. Het ontwerpt en installeert elektrische systemen voor kleine en grote installaties in de industriële en dienstensector en in de meeste havenbedrijven in de haven van Zeebrugge.

Oplossing

EXPERT IN ELEKTROTECHNIEK, VERLICHTING EN NETWERKEN

Quintiens is de belangrijkste speler op vlak van elektriciteitswerken. Dit expertisecentrum telt verschillende afdelingen die alle soorten elektrische toepassingen ontwerpen en monteren: bedieningspanelen, datacenters, verlichtingscomfortstudies en alarmcentrales.

 

Onze teams beheren elk project van A tot Z: van hoogspanningstransformatoren tot stopcontacten, van controle- of distributiepanelen tot complete verlichtingsinstallaties, van gestructureerde netwerkbekabeling in koper of glasvezel tot brand- en inbraakdetectie, camerabewaking en systemen voor toegangscontrole van gebouwen. 

 

DUURZAME, INNOVATIEVE EN EFFICIËNTE INSTALLATIES

De nadruk ligt steeds op het gebruiksgemak van de installaties en de kwaliteit van de gebruikte materialen. We baseren de oplossingen die we voorstellen op de recentste technologische evoluties en dragen bij tot een betere energie-efficiëntie voor gebouwen en industriële en dienstverlenende installaties door de elektriciteitsverliezen in kaart te brengen en economisch efficiëntere oplossingen voor te stellen.

Quintiens is een belangrijke speler op de markt van de elektriciteitswerken. Deze expertisecel van Veolia biedt duurzame, op maat gemaakte en innovatieve oplossingen voor uw elektrotechnische installaties.

Wie zijn onze klanten ?

De openbare en particuliere sector, industrie en scheepvaart.

Voordelen

Hoogstaande technologie

Eenvoudig in gebruik

Betere energie-efficiëntie