Bedrijven

Samen voor een efficiënt beheer van water, afval en materialen

In een wereld waarin grondstoffen uitgeput raken, de consumptie blijft toenemen en milieuregels strenger worden, moeten bedrijven op zoek naar strategieën om op een duurzame manier te groeien. Een efficiënt water-, afval- en materialenbeheer is belangrijker dan ooit, aangezien het de enige manier is waarop bedrijven over voldoende grondstoffen kunnen blijven beschikken.

Industrie

Klimaatverandering en grondstoffenschaarste vereisen een nieuwe kijk op ons afval. Om grote bedrijven te ondersteunen in hun streven naar de circulaire economie en om hun groei te ondersteunen, ontwikkelen wij innovatieve en op maat gemaakte oplossingen.

Grote bedrijven

Afvalbeheer is een belangrijke verantwoordelijkheid. Het is belangrijk om afval goed te sorteren, maar ook om het op de juiste manier terug te winnen. Veolia ontwikkelt een aanpak op maat voor uw bedrijf.

Kleine en middelgrote bedrijven

Een goed afvalbeheer is niet altijd gemakkelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen. Voor veilig, efficiënt en duurzaam afvalbeheer kunt u vertrouwen op Veolia. Een zorg minder voor u, zodat u zich 100% op uw bedrijf kunt concentreren.

Bodembeheer

In een wereld waar de hulpbronnen slinken, staat bodem- en grondwatersanering meer dan ooit centraal in de bedrijfsprestaties. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor bodemsanering, sanering van verontreinigde grond of grondwatersanering? Ontdek wat Veolia voor u kan doen.

Waterbeheer

Elk bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen als het gaat om water- en procesbehandeling. Bent u op zoek naar een ervaren partner die u kan bijstaan in operationele en milieuaangelegenheden, alsook in compliance, kwaliteit en klantenservice?
Veolia biedt u de juiste antwoorden. Uitrusting, chemicaliën en digitale oplossingen... Ontdek ons ruime assortiment producten en aanverwante diensten.

Bodembeheer voor bedrijven

Ontdek de oplossingen die Veolia industriële bedrijven aanreikt voor de sanering van vervuild grondwater en vervuilde gronden.

Advies over afval- en materiaalbeheer

Audit, advies, analyse van uw afvalstromen en sorteermethodes: Veolia helpt u uw economische en milieuprestaties te verbeteren.

Productie van nieuwe hulpbronnen

Als belangrijke speler in de circulaire economie recycleert Veolia en wint het afval van bedrijven terug om het een nieuw leven te geven.

Afvalinzameling

Ongeacht de sector van uw bedrijf, Veolia zorgt voor de inzameling van uw afval en materialen, met respect voor uw beperkingen en uw behoeften.

Sorteren en overdragen

In haar sorteer- en overslagcentra optimaliseert Veolia uw afvalstromen om meer materialen terug te winnen en vervolgens nieuwe grondstoffen te creëren.