Industrie

De klimaatveranderingen en de schaarste van grondstoffen vereisen een nieuwe kijk op onze afvalstoffen. Om grote bedrijven te helpen bij hun engagement ten gunste van de circulaire economie en hun groei te ondersteunen, ontwikkelen we innovatieve oplossingen op maat.

Voedingsmiddelen

Dankzij de jarenlange expertise kan Veolia de voedingsmiddelenindustrie bijstaan op strategisch en operationeel vlak. Ons uitgebreid aanbod zorgt ervoor dat we steeds een oplossing op maat kunnen uitwerken.

Onze aanpak voor deze bedrijven

 

Chemie- en farmabedrijven

We bekijken het hele productieproces van de chemie- en farmabedrijven. Vanuit deze overkoepelende visie werken we een efficiënte oplossing uit, waarbij de focus ligt op het duurzame beheer van grondstoffen.

Onze aanpak voor deze bedrjiven

 

Olie en gas

Dankzij onze technologieën en diensten helpen we bedrijven in de exploratie- en productiesector, maar ook in de raffinage- en petrochemische industrie bij het beheer van water, gas en afval. Op die manier kunnen ze hun prestaties verbeteren en hun ecologische voetafdruk beperken.

Onze aanpak voor deze bedrijven

 

 

Energie

We helpen alle soorten energiecentrales met hun afval- en waterbeheer. We passen onze oplossingen aan de levenscyclus van uw centrale aan en zijn dus de geschikte partner, van de bouw tot de ontmanteling van energiesites.

Onze aanpak voor deze bedrijven

 

Pulp en papier

Als een van de grootste leveranciers van gerecycleerd papier ondersteunt Veolia deze industrie gedurende het hele productieproces. Dankzij onze oplossingen kunnen deze bedrijven hun rentabiliteit verhogen en aan de steeds strengere milieunormen voldoen.

Onze aanpak voor deze bedrijven

 

 

Mijnbouw en metallurgie

De mijnbouw en metallurgie staan voor een transitie op vlak van ecologie en energie. Wij werken oplossingen voor het beheer van water en afval uit, op maat van de noden van uw bedrijf en uw mijnsites.

Onze aanpak voor deze bedrijven

 

Bouw

Wij helpen fabrikanten van bouwmaterialen en grote bouwbedrijven om hun operationele doeltreffendheid te verbeteren. Voor de grote hoeveelheden afval en materiaal die hun activiteiten genereren, bieden wij hun totaaloplossingen die voldoen aan hun eisen en wettelijke voorschriften.

Onze aanpak voor deze bedrijven

 

 

Retail en diensten

Hoe groot hun bedrijf ook is, wij begeleiden winkels, supermarkten, luchthavens, ziekenhuizen, stadions of musea bij alle uitdagingen waar zij voor staan als het gaat om het afvoeren en verwerken van hun afval. Dankzij onze recyclageketens verbeteren wij hun milieuprestaties en zorgen we ervoor dat zij kunnen voldoen aan de verwachtingen van de consument op het gebied van duurzame ontwikkeling.

Onze aanpak voor deze bedrijven

 

Elektronica en elektrische producten

Met onze specifieke oplossingen helpen we de bedrijven uit de sector voor elektronische en elektrische apparatuur om een volledige strategie op te stellen voor het beheer van hun grondstoffen. Dankzij onze expertise zijn zij in staat circulaire bedrijfsoplossingen uit te werken, die ook van toepassing zijn op de elektrische en elektronische onderdelen die in principe moeilijk te recycleren zijn.

Onze aanpak voor deze bedrijven

 

 

Auto, luchtvaart en transport

Wij reiken de auto-, luchtvaart- en transportsector complete, gepersonaliseerde oplossingen aan zodat zij zich op hun corebusiness kunnen concentreren. Aan de hand van een doeltreffend en evolutief actieplan helpen we de bedrijven uit de sector om hun afval op een duurzame en veilige manier te beheren.

Onze aanpak voor deze bedrijven