Sectoren

Wij staan ten dienste van onze klanten in vele sectoren.

Onze brede portefeuille van oplossingen voor de ecologische transformatie heeft betrekking op een groot aantal sectoren. Hieronder vindt u meer informatie over een aantal van hen.

Market
Samen met u wil Veolia werken aan propere steden en gemeenten. Als expert in waterbehandeling en afvalbeheer staan wij klaar om de leefkwaliteit in uw gemeente te optimaliseren.
Market
Staat u aan het hoofd van een hypermarkt, een winkelcentrum, een reisbureau of een luchthaven? Om uw klanten de beste service te bieden, besteedt u ongetwijfeld veel aandacht aan de netheid van uw infrastructuren of verkoopruimtes. Als toonaangevende aanbieder van milieudiensten, reikt Veolia u een snelle en voordelige oplossing aan voor het ophalen en verwerken van uw afval.
Market
Véolia biedt oplossingen op maat van de olie- en gasindustrie. We ondersteunen de productiebedrijven en volgen hierbij de meest recente regelgeving. Daarnaast helpen we de petrochemische industrie om haar voetafdruk te verkleinen.
Market
In een competitieve markt moeten pulp- en papierfabrikanten zich aanpassen aan veranderende trends en aan steeds strengere milieunormen. Als een van Europa's grootste leveranciers van gerecycleerd papier, begrijpt Veolia als geen ander de uitdagingen van uw sector.
Market
De mijnbouw en metallurgie staan voor een transitie op vlak van ecologie en energie. Veolia helpt deze sectoren met de toegang tot water, de optimalisatie van het grondstoffenverbruik en het hergebruik van afvalstoffen.
Market
Voor energiecentrales is Veolia de ideale partner voor waterzuivering en afvalverwerking. We werken voor elke centrale een oplossing op maat uit. We kiezen voor een duurzame aanpak die focust op efficiëntie en veiligheid en de impact van de centrale op milieu en omgeving zo klein mogelijk maakt.
Market
Op een milieuvriendelijke manier innovatieve systemen en producten ontwikkelen, is de sleutel tot een sterke concurrentiepositie in de sector voor elektronica en elektrische apparatuur. Voor het beheer van uw afval en materialen draagt Veolia specifieke oplossingen aan die passen binnen uw duurzame ontwikkelingsstrategie.
Market
Bedrijven die actief zijn in de bouwsector krijgen te maken met een steeds complexere reglementering, die hun tal van voorschriften op het vlak van afvalbeheer oplegt. Veiligheid, conformiteit, traceerbaarheid, milieubescherming… Veolia biedt u een veilige totaaloplossing voor het afvoeren en verwerken van uw afval.