Dankzij onze gezamenlijke inzet creëren we impact

Als een inclusief bedrijf zet Veolia zich in voor diversiteit en worden alle sollicitaties gelijk behandeld, zonder discriminatie.

Werken bij Veolia

Zet jij je graag in voor het milieu? Droom je van een fascinerende job die inspeelt op jouw behoeften én op die van de planeet? Ga dan aan de slag bij Veolia! We bieden je niet alleen een job, we geven je ook de kans om te groeien in een functie die echt impact heeft op de wereld. Stel je voor: een job waarin je elke dag een bijdrage levert aan de grote uitdagingen op het vlak van duurzame ontwikkeling. En als jij, net als wij, gelooft in de kracht van diversiteit als grondslag voor collectief succes, dan ben je bij ons op de juiste plek!

Wat kunnen wij je bieden?

De kans om te tonen wie je bent en om te groeien

Op zoek naar een job die in lijn is met je waarden? Dan ben je welkom bij Veolia! Onze missie? De planeet en de natuurlijke rijkdommen beschermen aan de hand van activiteiten zoals afvalwaterbehandeling, afvalinzameling en -recyclage, productie van groene energie en verbetering van de energie-efficiëntie van gebouwen.

Een werkomgeving waar je je goed voelt

Ongeacht je vakgebied of je carrièrepad, je kan rekenen op continue ondersteuning, een motiverende omgeving en een veilige en positieve werkomgeving. Onze ambitie? Je alle voordelen van een grote groep bieden en tegelijkertijd een inspirerende  job in een team op mensenmaat.

Mét werkzekerheid en doorgroeimogelijkheden

Bij Veolia werken 4.400 medewerkers verspreid over 66 operationele sites en 12 agentschappen. Samen leveren wij essentiële diensten aan burgers en bedrijven. Door ons engagement voor innovatie en ecologische transformatie creëren we voortdurend nieuwe opportuniteiten. Klaar om samen het tij te keren?

80% van de medewerkers van Veolia is tevreden over hun work-life balance (volgens de jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd met Ipsos)

Waarom willen we je graag in ons team?

JE BENT OP ZOEK NAAR JE EERSTE JOB OF JE HEBT AL ERVARING
Bij Veolia waarderen we zowel ervaring als de bereidheid om te leren. Als jij over de juiste vaardigheden beschikt, dan ben je bij ons op de juiste plek!

JE HEBT VERANTWOORDELIJKHEIDSGEVOEL
Je bent proactief en je weet hoe belangrijk jouw missie ten dienste van de klanten en het milieu is.

JE LEERT GRAAG NIEUWE DINGEN
Je bent nieuwsgierig en wil graag opleidingen volgen tijdens je werkuren.

JE ZIET DIVERSITEIT ALS EEN TROEF!
Je wilt groeien in een prettige werkomgeving waar iedereen gewaardeerd en gehoord wordt.

VEILIGHEID IS JOUW PRIORITEIT
Je engagement op dit vlak is rotsvast! Bovendien wil je ons graag helpen om een steeds veiligere werkomgeving te creëren.

KLINKT GOED?

Waarom onze collega's elke ochtend enthousiast opstaan...

 

Maak kennis met Paul

'Ik ben trots op mijn werk bij Veolia. Dat is ook de reden waarom ik voor deze job heb gekozen!' 

Paul, HVAC-technicus.

 

Maak kennis met Auriane

'De oplossingen die we voorstellen zijn echt oplossingen voor de toekomst. Dat geeft me zin om me te blijven inzetten voor dit project!'

Auriane, kwaliteits- en projectingenieur.

Maak kennis met Christian

'Op het gebied van energie-efficiëntie staan we voor een enorme opdracht. Laat dat nu net zo boeiend zijn.' 

Christian, projectingenieur in Gent.

Begin vandaag aan je nieuwe carrière

Ben je op zoek naar een job die flexibel, afwisselend en goed voor de planeet is? Ontdek wat Veolia voor jou kan doen.