Business Cases

Benieuwd welke bedrijven, gemeenten en intercommunales met Veolia werken?
Business case
Samsonite introduceert de eerste koffercollectie van gerecycleerd kunststof. Om deze baanbrekende innovatie mogelijk te maken, bundelde het bedrijf de krachten met Veolia en LyondellBasell.
Business case
Afval correct inzamelen is geen eenvoudige klus op een site die toegankelijk is voor het grote publiek. Maar met de slimme hulpmiddelen van Veolia beheert Planckendael zonder moeite de verschillende afvalstromen.
Business case
In deze coronatijden dromen we er allemaal van om op reis te gaan. Van zodra het weer kan, waarom geen korte citytrip naar Porto of een lang verblijf in Marokko? Ik ga op reis en ik neem mee … een stel gloednieuwe Magnum Eco reiskoffers van Samsonite, volledig gemaakt van door Veolia, Quality Circular Polymers en LyondellBasell gerecycleerd polypropyleen!
Business case
Bij Volvo Car Gent komen de duurzaamheidsambities van de autobouwer en de knowhow en ervaring van Veolia samen.
Business case
De vaten uit gerecycleerd plastic garanderen dezelfde veilige verwerking van het medisch afval, maar met een fors lagere milieu-impact. ZNA en UZ Gent getuigen over de introductie van dit innovatief vat in hun dagelijkse werking.
Business case
De ene afvalcontainer is de andere niet. Een radicale wijziging zorgde bij Reynaers Aluminium voor heel wat kostenbesparing.
Business case
Intradel, de intercommunale uit de regio rond Luik, werkt al lange tijd samen met Veolia – in alle fases van afvalbehandeling. Met klinkend resultaat: meer dan 96% van het door Intradel ingezamelde afval wordt gerecycleerd of gevaloriseerd.
Business case
Opzienbarende wijziging in Knokke-Heist: stranduitbaters verenigen zich en kiezen voor semi-ondergrondse containers. Gevolg: geen meeuwenplaag meer.
En de bekende dijk ligt er opnieuw netjes bij.
Business case
Aarschot koos ervoor om haar DIFTAR-beleid te veranderen van postpaid naar prepaid. Het is een van de troeven die de gemeente uitspeelt in haar vernieuwend afvalbeleid.