Onze diensten

Veolia biedt oplossingen aan die de ecologische transformatie bevorderen. Wij bieden een volledig gamma aan oplossingen voor water-, afval- en energiebeheer.

Wij doen dit door in de hele procescyclus te werken aan voortdurende verbetering van duurzame oplossingen die de ecologishe transformatie bijstaan en dit in het bijzonder door middelen te identificerenen en te recupereren. 

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen bij het aanleveren van duurzame oplossingen, of gebruik het drop-downmenu hieronder om te ontdekken hoe onze oplossingen de markt waarin uw bedrijf actief is, de activiteit waarvoor u een oplossing zoekt of de waarde die u van ons verwacht, kunnen dienen.

Solution
Quasi elk bedrijf in België produceert afval. En dat heeft een enorme impact op het milieu. Daarom wil Veolia ook het afval in uw bedrijf efficiënt sorteren, verwerken en hergebruiken. Zo verkleint u niet alleen mee de afvalberg in ons land, maar zetten we ook een stap dichter bij een circulaire economie. Geef toe: dat is een mooi vooruitzicht.
Solution
In een wereld met steeds minder grondstoffen is de sanering van de bodem en het grondwater meer dan ooit een grote bezorgdheid van steden en gemeenten. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor de sanering van uw bodem, de opwaardering van vervuilde grond of de zuivering van grondwater? Ontdek wat Veolia voor u kan doen.
Solution
Afval hergebruiken is de sleutel tot een schonere planeet. Daarom dat we uw afval altijd veilig, efficiënt én met aandacht voor het milieu inzamelen. We sorteren uw afvalstromen automatisch met de meest hoogtechnologische sorteerlijnen. Dat heeft één groot voordeel: zo kunnen we zoveel mogelijk herbruikbare materialen uit uw afval halen.
Solution
Nieuwe woonvormen vragen een nieuwe visie op afval- en materialenbeheer. In drukbevolkte wijken blijken sorteerstraatjes een ideale oplossing. Ook voor deze nieuwe vorm van afvalinzameling kunt u bij Veolia terecht.
Solution
De inwoners van uw gemeente verwachten dat ze hun afval naar een recyclagepark kunnen brengen. Bent u op zoek naar hulp bij het uitbaten van uw recyclagepark? Dan bent u bij Veolia aan het juiste adres.
Solution
Een vlotte afvalinzameling houdt uw gemeente netjes en uw inwoners tevreden. Bij Veolia nemen we alle aspecten van huis-aan-huisinzameling voor onze rekening. Dankzij onze duurzame en flexibele aanpak zijn we dé partner voor uw gemeente.
Solution
Karton, plastic, restafval, gevaarlijk afval. Elk klein of groot bedrijf produceert verschillende soorten afval. En allemaal willen ze één ding: een partner die alles veilig en efficiënt inzamelt. Veolia beheert en recycleert niet alleen uw afval, maar zorgt ook dat u uw afval op de voor u meest praktische manier verzamelt.
Solution
In een wereld met steeds minder grondstoffen is de sanering van de bodem en het grondwater meer dan ooit belangrijk voor de prestaties van bedrijven. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor de sanering van uw bodem, de opwaardering van vervuilde grond of de zuivering van grondwater? Ontdek wat Veolia voor u kan doen.
Solution
Wilt u nieuwe grondstoffen laten maken van uw afval? Dan zit u goed bij Veolia. Wij composteren uw organisch afval, halen energie uit niet-recycleerbaar afval en verwerken én hergebruiken ook uw chemisch afval. Kortom: we doen alles om ervoor te zorgen dat de ecologische voetafdruk van uw bedrijf zo klein mogelijk is.