Over ons

Trouw aan onze missie als ‘Resourcer’ biedt Veolia zijn klanten - industriële bedrijven, lokale overheden, instellingen en dienstverlenende bedrijven - diensten aan, op maat van hun uitdagingen op het gebied van duurzame ontwikkeling.

Onze oplossingen zijn het resultaat van denkoefeningen met onze klanten en zijn gebaseerd op de meest geavanceerde technologieën, afgestemd op de plaatselijke context. Zij stellen ons in staat onze klanten te ondersteunen bij hun overgang van een lineaire aanpak van het beheer van hulpbronnen naar een logica die past binnen de kringloopeconomie.

Voor een maximale efficiëntie werken alle operationele teams van Veolia's verschillende activiteiten (water, afval en energie) in België en Luxemburg samen. Elke dag zetten onze 2.500 werknemers zich in en innoveren om onze CO2-voetafdruk te verkleinen en bij te dragen tot het verduurzamen van onze wereld.

 

_____________________________________________________

 

Onze CEO aan het woord

‘Op onze steeds dichter bevolkte en verstedelijkte planeet, die geconfronteerd wordt met klimaatverandering, nemen de behoeften voortdurend toe en worden de hulpbronnen schaarser. Veolia wil de huidige wereld van vandaag en morgen duurzamer helpen maken door actief bij te dragen aan de milieutransformatie. Onze missie wordt ondersteund door oplossingen te ontwerpen en te implementeren die de toegang tot hulpbronnen verbeteren, deze hulpbronnen in stand houden en ze vernieuwen. Om deze ecologische en sociale uitdaging aan te gaan, bieden wij onze klanten innoverende oplossingen op maat, gebaseerd op de meest geavanceerde technologieën en energiemixen die het best geschikt zijn voor elke plaatselijke situatie.’

 


Veolia Management Team

 • Gregory SANCHEZ
  Chief Commercial Officer
 • Marton MAJOR
  Chief Finance Officer
 • Marie Kokot
  Human Resources Director
 • Bart ALLAERT
  Technical & Performance Director
 • Pascal LAURENT
  Operations Director
 • Stephane DELERIS
  Operations Director
 • Pascal Lageirse
  Operations Director
 • Thomas Deruytter
  General Counsel
PDF
Corporate Brochure (2.17 MB)