Voedingsmiddelen

De voedingsmiddelenindustrie staat voor grote uitdagingen. Een toenemende vraag combineren met voedselveiligheid, competitieve prijzen en duurzaamheid vergen een doordacht beleid. Wij helpen u om voor alle uitdagingen het geschikte antwoord te vinden.

Voedselveiligheid, lage prijzen en duurzaamheid

Door de grote toename van de bevolking, is er een steeds grotere vraag naar voedsel. Daarnaast wil de consument voedsel dat veilig, goed geprijsd en duurzaam is. De voedingsmiddelenindustrie staat voor de uitdaging om aan al deze verwachtingen voldoen.

60% 

van de verpakkingen wereldwijd wordt gebruikt voor voedingsmiddelen

80 à 90% 

energie wordt bespaard als gerecycleerd plastic gebruikt wordt

55% 

van de consumenten wil
meer betalen voor duurzame producten

Een combinatie van strategische en operationele oplossingen

Om als voedingsmiddelenproducent te kunnen groeien, moeten uw producten aan de hoge verwachtingen van de consument voldoen. Wij werken voor u de juiste strategie uit en gaan op zoek naar de meest geschikte operationele middelen. Wij zorgen voor een oplossing, op maat van uw bedrijf.

Duurzaamheid voor een sterk imago

Consumenten verlangen steeds vaker dat verpakkingen duurzaam zijn. Kies voor recycleerbare materialen en creëer een milieubewust imago voor uw merk. Wij denken graag met u mee over het recycleren van verpakkingen en het gebruiken van secundaire grondstoffen.

Optimalisatie van uw grondstoffenbeleid

We bieden oplossingen die u helpen om uw milieudoelstellingen te bereiken. We werken voorstellen uit om uw waterverbruik te verminderen, uw verpakkingen te recycleren en uw ecologische voetdruk te verkleinen.

Meer efficiëntie op operationeel vlak

Meer productiviteit, lagere kosten en minder risico’s – dat klinkt veel bedrijven als muziek in de oren. Wij werken oplossingen uit die zorgen voor een hogere productiviteit en lagere kosten, zonder dat de kwaliteit van uw producten of de normen voor voedselveiligheid in het gedrang komen.