Veolia België en Luxemburg

Onze organisatie

Veolia België en Luxemburg is een dochteronderneming van de Veolia-groep met meer dan 4.200 werknemers.  

Het is onze ambitie om dé referentie te worden van de ecologische transformatie. 

Onze zaak? Nuttige en concrete oplossingen ontwerpen en toepassen voor het beheer van water, afval en energie die de situatie radicaal helpen veranderen. Via haar drie complementaire activiteiten draagt Veolia bij tot de ontwikkeling van de toegang tot hulpbronnen, het behoud van de beschikbare hulpbronnen en de regeneratie ervan.

Enkele cijfers

4.200

medewerkers

€ 905 M

omzet

50.000 

klanten

Een betrouwbare partner

Door sterke partnerschappen op te bouwen en de tijd te nemen om de behoeften van onze klanten te begrijpen, creëert Veolia allesomvattende oplossingen om een veilige en betrouwbare toegang te bieden tot essentiële diensten zoals afvalinzameling en -verwerking, water- en energiebeheer.

Innovatie in actie

Wij investeren voortdurend in onderzoek en kunnen zo onze inzamelings-, verwerkings- en recyclageprocessen voortdurend optimaliseren. Zo kunnen wij aan de veranderende behoeften van onze klanten voldoen en tegelijk de CO2-uitstoot en de druk op grondstoffen en brandstoffen verminderen.

Intelligente oplossingen

In antwoord op de milieu-uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd, openen nieuwe technologieën nieuwe perspectieven. Veolia innoveert met digitale beheersinstrumenten, met name voor het toezicht op de kwaliteit van afvalstromen en het traceren van gevaarlijk afval. En oplossingen zoals Hubgrade, dat een geheel van digitale oplossingen en knowhow is waarmee het beheer van water, afval en energiebronnen op afstand kan worden gevisualiseerd, geëvalueerd en geoptimaliseerd.