Vastberaden, optimistisch, samen!

Maak kennis met onze Resourcers

Ontdek Veolia's Resourcers in België en Luxemburg: optimistisch, vastberaden, altijd samenwerkend, ze geven nooit op voor de ecologische transformatie. Kom hier meer te weren over hun projecten. 

Brussel - Site van Aquiris

“Onze missie?
Blijven werken aan duurzamer waterbeheer. Met dat doel voor ogen wekken wij groene energie op met slib uit afvalwater. Een prima manier om water te zuiveren en tegelijk milieubewust bezig te zijn!”

Paul, HVAC-technicus.
 

Neder-Over-Heembeek - Sorteercentrum

“Onze ambitie?
Dat is kunststoffen een nieuw leven geven. Daarom zijn we continu op zoek naar manieren om nog meer plastic afval in te zamelen en te sorteren. Want hoe meer we sorteren, hoe meer we recycleren. En dat is goed voor het milieu!”

Rocco, teamleider.
 

Brussel - Flexcity

“Ons doel?
Het elektriciteitsnet vergroenen. Wij ontwikkelen daarvoor slimme oplossingen die het risico op black-outs verkleinen en het aandeel hernieuwbare stroom binnen ons verbruik verhogen.”

Lien, directrice van Flexcity in België
 

Brugge - Boeverbos

"Onze uitdaging? Het energieverbruik in gebouwen verlagen. Een resultaatgerichte aanpak is ons streefdoel. Voor het provinciehuis Boeverbos zijn we erin geslaagd installaties te ontwerpen die jaarlijks 30 % minder energie verbruiken. " 

Christian, Project Engineer, Gent.

 

Grimbergen - Valomac

“Onze missie?
Natuurlijke rijkdommen veiligstellen. Daarom maken we alternatieve materialen voor zand en grind. Het doel? De bouwsector aanzetten om minder grondstoffen te gebruiken.”

Auriane, Kwaliteits- en projectingenieur.
 

Ontmoet de Resourcers van de Veolia Groep.