De filialen

Veolia Belux telt filialen die tot de top behoren op het vlak van innovatie. Via zijn filialen bouwt Veolia zijn expertise uit op het vlak van elektrische installaties, de beveiliging van gebouwen, brandbeveiliging, het beheer van alarmen of de installatie van koudeproductiemachines.

 

MULDERS COOLTEC:
Mulders Cooltec biedt een volledig gamma aan koude-productie gerelateerde diensten: regulerend onderhoud, 24u op 24 depannage, raadgeving, retrofit en reparatie van koelsystemen van alle soorten en merken. Mulders Cooltec meet af, installeert en zet nieuwe koude-productie installaties in dienst, dit volgens de regels van de kunst en altijd in zoektocht naar de realisatie van energiebesparingen.  Tenslotte onderzoekt en optimaliseert Mulders Cooltec de bestaande installaties door de productie van warmte en koude te verbinden, restwarmte te recupereren of door het regenereren van condensatiewarmte. 

SANIVEST:
is een bedrijf bespecialiseerd in expo-facilities management. Sanivest beheert de technische schoonmaak diensten en de schoonmaak van gebouwen en kantoren.  Men biedt ook gespecialiseerde diensten aan zoals schoonmaak van rookmelders, roltrappen, enz. 

QUINTIENS:
Gespecialiseerd  in elektrotechniek, bordenbouw en scheepselektriciteit. Ontwerp, realisatie en installatie van elektrische totaaprojecten zowel voor kleine en grote projecten / installaties in diverse industriële sectoren,  tertiaire sector en thuis in de meeste havenbedrijven van Zeebrugge.  

NOMOS:
NOMOS is een meldkamer goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. NOMOS beschikt over technologieën,  de nodige infrastructuur en adequaat personeel om onmiddelijk alle procedures van haar klanten aan te pakken.  De hoge interconnectiecapaciteit laat toe om het beheer en opvolging van de alarmen van klanten te beheren.   

RELAITRON:
Is een bedrijf gespecialiseerd in elektronische beveiligingssystemen. Relaitron heeft ervaring met de transmissie van gegevens en alarmen via een interface of zenders. Wij richten ons op het ontwerp, de installatie en het onderhoud van deze systemen.