Opleiding

Veolia Belux heeft besloten om aanwerving en opleiding van werknemers te combineren. De vakgebieden van Veolia eisen een steeds meer technische vaardigheden en we moeten onze competenties permanent bijschaven. Dankzij een continue opleidingsbeleid ten dienste van onze medewerkers, anticiperen wij op de evolutie van onze vakgebieden.  Wij bieden opleidingen aan alle personeelscategorieën, vanaf de aanwerving van een nieuwe medewerker tot het einde van zijn carrière.

De professionele competenties van onze medewerkers ontwikkelen

Opleidingen en bijscholingen zijn essentieel voor de kwaliteit van ons werk en de ontwikkeling van onze onderneming. Wij streven permanent naar overeenkomst tussen de competenties van een medewerker en de competenties die vereist zijn voor zijn functie, maar delen ook nieuwe knowhow zodat iedereen bij Veolia kan evolueren en zich kan ontplooien.

De integratie van jongeren aanmoedigen en bevorderen

Een voorbeeld  van de vele initiatieven die genomen werden op het vlak van opleiding, zijn de "pedagogische werven". Met dit project moedigt Veolia jongeren aan om zich te integreren in onze onderneming, door hen drie maanden lang op te leiden en te laten meelopen in de praktijk.  Het doel van deze opleiding is om jonge technici, met een opleiding in elektriciteit of mechanica, de kans te geven om een carrière te starten in ideale omstandigheden.