Bedrijven aan het woord

Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met complexe uitdagingen op milieu-, regelgevings-, economisch en operationeel gebied. Wij werken nauw samen met bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren om hun economische en milieuprestaties te verbeteren en hen te helpen bij de overgang naar een circulaire economie.

Samsonite introduceert eerste koffercollectie van gerecycleerd kunststof

Samsonite introduceert de eerste koffercollectie van gerecycleerd kunststof. Om deze baanbrekende innovatie mogelijk te maken, bundelde het bedrijf de krachten met Veolia en LyondellBasell.

Total waste management bij Volvo Car Gent

Bij Volvo Car Gent komen de duurzaamheidsambities van de autobouwer en de knowhow en ervaring van Veolia samen.

Samsonite lanceert wereldwijd zijn tweede koffercollectie van gerecycleerd kunststof

In deze coronatijden dromen we er allemaal van om op reis te gaan. Van zodra het weer kan, waarom geen korte citytrip naar Porto of een lang verblijf in Marokko? Ik ga op reis en ik neem mee … een stel gloednieuwe Magnum Eco reiskoffers van Samsonite, volledig gemaakt van door Veolia, Quality Circular Polymers en LyondellBasell gerecycleerd polypropyleen!

Aantal bezoekers stijgt, maar afval blijft onder controle in Planckendael

Afval correct inzamelen is geen eenvoudige klus op een site die toegankelijk is voor het grote publiek. Maar met de slimme hulpmiddelen van Veolia beheert Planckendael zonder moeite de verschillende afvalstromen.

50% minder ophaalrondes door nieuw containerpark bij Reynaers Aluminium

De ene afvalcontainer is de andere niet. Een radicale wijziging zorgde bij Reynaers Aluminium voor heel wat kostenbesparing.

ZNA en UZ Gent stappen over op vaten van gerecycleerd plastic

De vaten uit gerecycleerd plastic garanderen dezelfde veilige verwerking van het medisch afval, maar met een fors lagere milieu-impact. ZNA en UZ Gent getuigen over de introductie van dit innovatief vat in hun dagelijkse werking.