Beheer van recyclageparken

De inwoners van uw gemeente verwachten dat ze hun afval naar een recyclagepark kunnen brengen. Bent u op zoek naar hulp bij het uitbaten van uw recyclagepark? Dan bent u bij Veolia aan het juiste adres.

Inrichting van uw recyclagepark

Dankzij onze uitgebreide expertise zijn wij de ideale partner voor de inrichting van het recyclagepark in uw gemeente. Op voorhand bekijken we samen met u aan welke wettelijke bepalingen uw recyclagepark moet voldoen. Ook de praktische organisatie van het park werken we graag voor u uit.

Centraal beheersysteem voor registratie en betaling

We rusten uw recyclagepark uit met een centraal beheersysteem. Dat systeem laat toe om de bezoekers te registreren en de betalingen op te volgen. We werken het beheersysteem samen met u uit, zodat het aan de specifieke noden van uw gemeente aangepast is.

Verwerking van verschillende afvaltypes

Elk recyclagepark moet verplicht een aantal soorten afval aanvaarden, zoals bijvoorbeeld houtafval en klein gevaarlijk afval. Daarnaast bekijken we graag samen met u welke andere afvaltypes inwoners naar uw recyclagepark kunnen brengen en welke stromen betalend of gratis zijn.

Infrastructuur voor uw recyclagepark

Ook voor de infrastructuur van uw recyclagepark kunt u bij ons terecht. We voorzien uw recyclagepark van containers voor de verschillende afvalstromen, een weegbrug en een betaalzuil voor het betalende deel van het park, alsook van algemene signalisatie en veiligheidsvoorzieningen.