Onze expertisecellen

Veolia Belux zet zijn expertise op het gebied van baanbrekende innovatie in op gebieden als elektrische installaties, elektronische beveiliging van gebouwen, branddetectie, alarmbeheer en de installatie van machines voor koudeproductie.

Veolia ontwerpt en exploiteert het afvalwaterzuiveringsstation Brussel-Noord, dat het afvalwater van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Vlaamse bekken van de Woluwe zuivert.  
Als expert in het beheer van tentoonstellingen faciliteiten beheert Veolia de technische reiniging van gebouwen en kantoren, net als gespecialiseerde diensten zoals de reiniging van rookmelders, roltrappen, enz.
 
Veolia ontwerpt en installeert elektrische systemen in de industriële en dienstensector en in de meeste bedrijven die in de haven van Zeebrugge gevestigd zijn.


   
 
Veolia beschikt over controlekamer voor bewaking op afstand, goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Deze is uitgerust met een ultramoderne infrastructuur en bemand door een gekwalificeerd team om alle procedures van onze klanten zo snel mogelijk af te handelen. Met de grote interconnectiecapaciteit van het centrum kunnen we ook de noodoproepen van uw klanten beheren en controleren.
Veolia is gespecialiseerd in elektronische beveiligingssystemen en heeft ruime ervaring met de veilige overdracht van uw gegevens en alarmsystemen via alle types zenders en interfaces. We richten onze activiteiten op het ontwerp, de installatie en het onderhoud van deze systemen.