Onze expertisecellen

Via haar filialen, bouwt Veolia haar expertise uit op vlak van elektrische installaties, beveiliging van gebouwen, brandbeveiliging, het beheer van alarmen en de installatie van koudeproductie-installaties. 
Veolia beheert het afvalwaterzuiveringsstation van Brussel-Noord, deze zorgt voor de behandeling van het afvalwater van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de bekken van Woluwe.
 
Veolia is een expert op vlak van expo-facility managment, technische schoonmaak en schoonmaak van kantoren en gebouwen alsook de schoonmaak van rookmelders, roltrappen, enz. 

 
Veolia ontwerpt, realiseert en installeert elektrische systemen voor zowel kleine als grote projecten in diverse industriële sectoren, tertiaire sector en havenbedrijven in Zeebrugge.    
 
Veolia beschikt over een controlekamer, goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Deze controlekamer beschikt over technologieën,  de nodige infrastructuur en adequaat personeel om onmiddelijk alle procedures van haar klanten aan te pakken.  De hoge interconnectiecapaciteit laat toe om het beheer en opvolging van de alarmen van klanten te beheren.
Naast de expertise in elektronische beveiligingssystemen, beheert Veolia ook de kennis en ervaring van gegevenstrasmisie en alarmen via verschillende soorten zenders en trasmitters. Wij richten ons op het ontwerp, de installatie en het onderhoud van deze systemen.