Werken bij Veolia? Onze young professionals delen hun ervaringen via MNM JumpJobs

De teams van MNM en Veolia in de kantine in Gent

Op vrijdag 17/11 kwam radiozender MNM - voor MNM JumpJobs - op bezoek bij Veolia op onze site in Gent. Het doel van het programma is om jongeren kennis te laten maken met verschillende beroepsmogelijkheden en bedrijven. Wil je weten wat de ervaringen zijn van onze jonge professionals? Beluister dan onderaan deze pagina de uitzending.

Tijdens dit evenement interviewde presentator Brahim tussen 6 en 7 uur 's ochtends Bilal (24), een mechanieker bij Veolia in Luithagen. Speciaal voor deze gelegenheid was Bilal naar onze locatie in Gent gekomen om aan de luisteraars van MNM uit te leggen wat zijn werk bij Veolia inhoudt en hoe hij bij Veolia terechtgekomen is. Na het interview met Bilal, begon de live-uitzending vanuit onze kantine van 9 uur tot 12 uur.

Tijdens deze uitzending kregen drie van onze jonge professionals, Wolf, Mohammed en Ricardo, de mogelijkheid om een nummer aan te vragen. Wolf, een Go! Trainee, mag dit jaar drie verschillende functies binnen ons bedrijf bekleden. Aan het einde van het jaar kijken we samen met hem welke functie binnen het bedrijf het beste bij hem past. Mohammed werkt op Customer Care en deelde ook zijn verhaal tijdens de uitzending. Tot slot was Ricardo, operator bij Veolia-onderneming Valomet, aan de beurt om het te hebben over hoe hij werken bij Veolia ervaart.

Bij een uitzending over werken bij Veolia kon  een woordje uitleg door onze Head of People, Kobe Van de Weghe, niet ontbreken. Hij lichtte graag toe aan Brahim  waarom jongeren voor Veolia als werkgever kiezen en benadrukte dat jongeren de zuurstof zijn voor onze onderneming.

Ook onze collega Bryan (20) deelde zijn ervaringen. Hij leerde het bedrijf kennen via zijn plusvader, die als dispatcher werkt. Bryan begon als lader op interimbasis en kreeg al snel zijn vast contract. Op dit moment is hij bezig met het behalen van zijn rijbewijs C, zodat hij in de toekomst als chauffeur achter het stuur van een van onze vrachtwagens kan plaatsnemen.

Veolia biedt tal van mogelijkheden voor jonge mensen die op zoek zijn naar een uitdagende carrière met doorgroeikansen. Of je nu geïnteresseerd bent in techniek, klantenservice of logistiek, wij bieden voor elk wat wils.

Ben je geïnspireerd en wil je zelf deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Wij kijken uit naar jouw komst en wie weet, ben jij wel de volgende jonge professional die we mogen verwelkomen in onze Veolia-familie.