Toegangscontrole voor optimale veiligheid

De toegangscontrole tot uw werkomgeving is de eerste stap naar een optimale veiligheid van uw bedrijf en de mensen die er werken.

Toegangscontrole in uw werkomgeving is de eerste stap naar het optimaliseren van de veiligheid van uw bedrijf en de mensen die er werken. Een efficiënt beheer van het gepresteerde werk, de afwezigheden en de aanwezigheid
van uw werknemers zijn andere mogelijke toepassingen van dit systeem.

Oplossing

Veolia beschikt over meer dan 40 jaar ervaring en knowhow op het gebied van beveiliging. Het rust ondernemingen en industriële bedrijven uit met toegangscontrolesystemen voor een optimale veiligheid. 

Het efficiënte beheer van diensten (toegangscontrole met badge) en personeelsbeheer zijn ook toepassingsmogelijkheden die Relaitron, de gespecialiseerde tak van Veolia, kan implementeren. 

 

De toegankelijkheid van de zones beheren en de doorstroming van het personeel organiseren

Met deze oplossing, die wordt aangepast aan de configuratie, bepaalt u wie, waar en wanneer toegang krijgt tot een gebouw en kan u de bewegingen nauwkeurig volgen.

Relaitron installeert zowel systemen die enkele deuren beheren als complexere systemen die enkele honderden deuren en de toegang van duizenden gebruikers beheren.

Relaitron, een dochteronderneming van Veolia, is gespecialiseerd in elektronische beveiliging, communicatie en controleoplossingen en heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van beveiliging.

Relaitron, een dochteronderneming van Veolia, is gespecialiseerd in elektronische beveiliging en communicatie- en controleoplossingen en heeft meer dan 40 jaar ervaring in beveiliging.

Wie zijn onze klanten ?

De particuliere, openbare en industriële sector

Voordelen

Toegangscontrole op maat

Een krachtig, technologisch geavanceerd systeem

Optimale beveiliging van het gebouw