Inbraakdetectie en -bewaking

Inbraakdetectiesysteem voor het beveiligen van uw gebouwen en de omgeving.

Inbraken, overvallen en inbraken namen de laatste jaren sterk toe. Het risico om zelf slachtoffer te worden neemt dan ook toe. De installatie van een inbraakdetectiesysteem is dus essentieel voor de beveiliging van uw gebouwen en/of omliggende terreinen.

Oplossing

INSTALLATIE VAN INBRAAKDETECTIESYSTEMEN

De beveiligingseisen worden steeds preciezer en veeleisender, en daarom organiseren we regelmatig opleidingen voor onze medewerkers, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en voorschriften. 

Relaitron, de specialist in elektronische beveiligingssystemen van Veolia, biedt u een extra garantie op veiligheid door u te verbinden met onze controlekamer (Nomos). Deze beheert de binnenkomende noodoproepen 24 uur per dag.

 

CONTROL ROOM, TOEZICHT EN DATATRANSMISSIE

NOMOS is een bewakingscentrale die 24 uur per dag, 7 dagen per week binnenkomende alarmsignalen beheert. De werking steunt op eenvoudige en efficiënte principes: 

Onmiddellijke ontvangst van de informatie door de controlekamer via bewaking op afstand en identificatie van alarmsignalen (inbraak, brand, onderbreking van de hoogspanning, defect aan de lift, verwarmingsproblemen, niveau van de stookolie, defect aan de airconditioning, enz.)

Onmiddellijke reactie en organisatie van de nodige interventie door een gespecialiseerd team dat een beroep kan doen op de politie, de hulpdiensten of een technicus.

Certificaten: 

  • Goedkeuring door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken (wet van 10.04.1990): Belgisch Staatsblad van 11.03.1993, onder erkenningsnummer 16 0003 12
  • Erkenning door verzekeringsmaatschappijen (ASSURALIA)
  • Veiligheidscertificaat (N.A.T.O. Vergunning)
  • Stichtend lid van de A.C.A. (Alarm Centrale Asociatie)
  • ISO9001
  • Lid van de A.C.A. (Alarm Centrale Asociatie)
  • ISO9001

Veolia is gespecialiseerd in beveiligings-, communicatie- en controleoplossingen en ontwerpt en implementeert inbraakdetectiesystemen voor alle soorten omgevingen.

Wie zijn onze klanten?

De particuliere, openbare en industriële sector.  

De voordelen voor onze klanten

Efficiënte toegangscontrole

Onmiddellijke ontvangst van informatie

Onmiddellijke interventie bij inbraak