Veolia Belgium & Luxembourg lanceert #WeAreResourcers, haar nieuwe werkgeversmerk campagne en bekijkt de wereld door de ogen van haar medewerkers.

Brussel, 02 juli 2018 – Ze zijn altijd optimistisch, laten geen kans ontsnappen en gaan samen de toekomst tegemoet ... De werknemers van Veolia dragen elke dag met dezelfde ingesteldheid bij aan "het herbronnen van de wereld", ongeacht hun vakgebied, hun functie of het land waar ze actief zijn. Dat is wat hen verenigt in de gemeenschap die we voor de gelegenheid "de Resourcers" hebben genoemd.
 

 

Deze campagne heeft tot doel om het engagement van de 2000 medewerkers te waarderen in een positief en uniek kader: de campagne toont met een combinatie van fictie en werkelijkheid dat de Resourcer "de wereld ziet zoals hij zou moeten zijn en niet alleen zoals hij nu is".
 
Zo zien Resourcers afval als een waardevolle grondstof, afvalwater als een nieuwe waterbron en het energieverlies van een gebouw als een nieuwe energiebron.
 
Ze zijn Resourcers in hun werk: door hun knowhow, ongeacht de functie, dragen ze elke dag bij aan de missie van Veolia: de wereld herbronnen. Ze zijn ook thuis Resourcers door het uitvoeren van kleine duurzame handelingen in het dagelijkse leven.
 
De campagne #WeAreResourcers gaat gepaard met een uitgebreide interne en externe communicatie campagne. Ze wordt voornamelijk digitaal verspreid via de sociale media LinkedIn Facebook en YouTube. Alsook onze website, veolia.be, heeft voortaan ook een eigen rubriek #WeAreResourcers.

Over Veolia
De Groep Veolia is de wereldwijde standaard voor optimaal beheer van de bronnen. Werkzaam op vijf continenten met meer dan 169.000 medewerkers *, ontwerpt en implementeert de Groep oplossingen voor het beheer van water, afval en energie, die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van steden en industrieën. Door zijn drie complementaire activiteiten, draagt Veolia ​​bij aan het verhogen van de toegang tot bronnen, grondstoffen sparen en deze te vernieuwen.
In 2017, bediende de Groep Veolia 96 miljoen mensen drinkwater en aan 62 miljoen afvalwater, produceerde 55 miljoen megawattuur en recycleerde 47 miljoen ton afval. Veolia Environnement (Parijs Euronext: VIE) behaalde in 2017 een geconsolideerde omzet van 25,12 miljard. www.veolia.com

Perscontacten: [email protected]