Afvalinzameling

Karton, plastic, restafval, gevaarlijk afval. Elk klein of groot bedrijf produceert verschillende soorten afval. En allemaal willen ze één ding: een partner die alles veilig en efficiënt inzamelt. Veolia beheert en recycleert niet alleen uw afval, maar zorgt ook dat u uw afval op de voor u meest praktische manier verzamelt.

Vind containers op maat

Zoekt u op kantoor een propere oplossing voor al het papier en karton? Wil u het chemische afval van uw productieproces veilig laten ophalen? In onze shop vindt u gegarandeerd oplossingen op maat van uw bedrijf.

Kies uw ophaalmoment

Hebt u uw containers besteld? Dan komen we die een paar dagen later al in uw bedrijf leveren. Afhankelijk van het afvalvolume en de beschikbare ruimte bespreken we hoe vaak we uw afval komen ophalen: elke dag, elke week of alleen als uw container vol zit. Dankzij slimme technologie laten we dat trouwens snel en efficiënt verlopen. De 800 vuilniswagens, bestelwagens en vrachtwagens krijgen automatisch de snelste route. Overal in België.

Volg uw afvalbeheer online

Hebt u in bepaalde periodes meer afval dan anders? Of is uw bedrijf dicht in de vakantie? Met de digitale tool Easy Waste past u zelf de frequentie van uw afvalophaling aan. Rechstreeks op uw computer, tablet of smartphone.
 
Of wilt u een extra bestelling plaatsen? Een vraag stellen aan onze experts? Uw facturen downloaden? Ook dan zit u goed met Easy Waste.

Blijf up-to-date over alle regels

Veolia doet meer dan uw afvalcontainers leveren en ophalen. We helpen u bijvoorbeeld ook bij alle administratieve stappen van uw afvalbeleid. En wilt u uw mensen bewust maken van het belang van sorteren, dan bekijken we ook dát samen met u.


Bovendien volgen we ook de regelgeving in ons land op de voet. Van zodra er iets verandert aan het afvalbeleid in uw bedrijf, hoort u het dus direct.