Persberichten

Pages

Sinds 2008, wil men met de student solidariteitsprijs hogeschool studenten stimuleren om zich meer in te zetten voor projecten van algemeen belang.
Eind vorig jaar kondigde Veolia een nieuw partnerschap aan tussen ‘Bruxelles Formation’ (opleidingscentrum Brussel), Interface3 en Veolia, rond de vervrouwelijking van technische beroepen.
Het consortium Veolia en Ecopower ontvingen op 18 december de goedkeuring van de gemeenteraad omtrent de concessieovereenkomst voor de aanleg en exploitatie van een warmtenet te Eeklo.
Op vrijdag 09/02/2018 ondertekende de stad Eeklo een concessieovereenkomst samen met het consortium tussen Ecopower cvba - Veolia nv-sa voor de aanleg en exploitatie van een warmtenet in Eeklo.
In het artikel van 21 januari belicht de krant L'Echo de knelpuntberoepen en andere beroepen waar bedrijven naar op zoek zijn, zoals burgerlijke of industriële ingenieurs, maar ook technici.
Voor de ontwikkeling van een warmtenet in de nieuwbouwwijk Hooglede Honzebrouck ondertekenen projectontwikkelaar Dumobil en warmteproducent en -leverancier Veolia nv-sa een samenwerkingsakkoord onder het goedkeurend oog van Viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie Bart Tommelein.
De wereld van morgen wordt vandaag opgebouwd, dit was het thema van de persdag 2018 die plaatsvond in het ENSCI (Parijs), Ecole nationale supérieure de création industrielle (nationale hogeschool voor industriële creatie) op 8 februari, voor een onderdompeling in de wereld van 2040.
Een nieuwe uitdaging voor Bart Allaert, onlangs benoemd tot Technical & Performance director binnen het bedrijf Veolia. Een onderneming gekend als referentie voor de optimalisatie van resource management.
Op het programma: beloning voor jaren indienststelling, perspectieven voor 2018 en 2020, een avond vol leuke uitwisselingen en gezelligheid!

Pages