Persberichten

Pages

Het "Energieteam" van het station definieert en neemt de gepaste acties om de installaties van het station te optimaliseren door de uitvoering van verbeteringsprojecten en de monitoring van het verbruik en de productie van groene elektriciteit op de site.
Interesse in een carrière binnen een internationaal milieubedrijf? Kom en ontmoet ons deze week op de verschillende jobbeurzen!
Op vrijdag 09/02/2018 ondertekende de stad Eeklo een concessieovereenkomst samen met het consortium tussen Ecopower cvba - Veolia nv-sa voor de aanleg en exploitatie van een warmtenet in Eeklo.
Het evenement werd geïntroduceerd door de minister van Energie en Klimaat Jean-Luc Crucke.
Zoals elk jaar bij Veolia, gaat Gérald Roy de verschillende agentschappen van Belgïe en Luxemburg bezoeken om zijn beste wensen en de strategie van het bedrijf voor het komende jaar te presenteren.
De wereld van morgen wordt vandaag opgebouwd, dit was het thema van de persdag 2018 die plaatsvond in het ENSCI (Parijs), Ecole nationale supérieure de création industrielle (nationale hogeschool voor industriële creatie) op 8 februari, voor een onderdompeling in de wereld van 2040.
Op 24 april vindt de derde editie van "Women @ Work" plaats op de site van de slachthuizen in Anderlecht, een evenement specifiek gewijd aan vrouwen om hen beroepen voor te stellen die over het algemeen als "typisch mannelijk" worden beschouwd.
Sinds 2008, wil men met de student solidariteitsprijs hogeschool studenten stimuleren om zich meer in te zetten voor projecten van algemeen belang.
Eind vorig jaar kondigde Veolia een nieuw partnerschap aan tussen ‘Bruxelles Formation’ (opleidingscentrum Brussel), Interface3 en Veolia, rond de vervrouwelijking van technische beroepen.

Pages