Persberichten

Pages

Het "Energieteam" van het station definieert en neemt de gepaste acties om de installaties van het station te optimaliseren door de uitvoering van verbeteringsprojecten en de monitoring van het verbruik en de productie van groene elektriciteit op de site.
Interesse in een carrière binnen een internationaal milieubedrijf? Kom en ontmoet ons deze week op de verschillende jobbeurzen!
Jaarlijks organiseert Veolia solidariteitsavonden ten voordele van een sociale vereniging.
Het evenement werd geïntroduceerd door de minister van Energie en Klimaat Jean-Luc Crucke.
Zoals elk jaar bij Veolia, gaat Gérald Roy de verschillende agentschappen van Belgïe en Luxemburg bezoeken om zijn beste wensen en de strategie van het bedrijf voor het komende jaar te presenteren.
Vrijwilligers zetten zich in, in het teken van vriendschap en solidariteit tijdens een barbecue in het dagcentrum van Hobo!
Op 24 april vindt de derde editie van "Women @ Work" plaats op de site van de slachthuizen in Anderlecht, een evenement specifiek gewijd aan vrouwen om hen beroepen voor te stellen die over het algemeen als "typisch mannelijk" worden beschouwd.
Sinds 2008, wil men met de student solidariteitsprijs hogeschool studenten stimuleren om zich meer in te zetten voor projecten van algemeen belang.

Pages